Web Analytics Made Easy - Statcounter

روابط‌عمومی رسانه‌ملی در واکنش به صحبت‌های امروز سخنگوی دولت، نوشت: روزانه تماس‌هایی داریم که مردم درخواست می‌کنند چرا صداوسیما این همه ناکارآمدی دولت را بیان نمی‌کند؟ ۰۵ تير ۱۳۹۸ - ۱۸:۲۵ فرهنگی رادیو و تلویزیون نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، ماجرا از قسمت سیزدهم سریال «گاندو» شروع شد که پنج‌شنبه گذشته روی آنتن هم نرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وقتی روز جمعه نهایتاً از تلویزیون پخش شد باز این سوال برای بسیاری از مخاطبین بوجود آمد چرا تیغ سانسور گریبان این سریال را گرفت. حرف و حدیث‌های بسیاری در رابطه با این اتفاق در محافل رسانه‌ای مطرح شده که مهمترین آن ادعای دخالت برخی از افراد نزدیک به دولت در تغییر دیالوگ‌ها و ممانعت از تصویرپردازی ارتباط میان جیسون رضائیان با برخی از افراد بوده است. البته گفته شده که برخی از حرف‌ها و دیالوگ‌ها در برخی از قسمت‌های این سریال تغییر کرده است.

جواد افشار کارگردان این سریال تلویزیونی هم درباره ماجرای این سانسور و حذف برخی از واژگان به خبرگزاری تسنیم، گفت: من از مدیران ارشد سازمان صداوسیما و دولتی‌ها دعوت می‌کنم سعه‌صدر داشته باشند که هم به نفع نظام و هم افراد و اشخاص است. مجموعه «گاندو» یک مطالبه مردمی به حق است که اتفاقاً شفاف‌سازی می‌کند نه به دلیل اینکه به کسی برچسب بزند و کسی را زیر سوال ببرد. ما می‌گوییم هر فرد و هر شخصی باید پاسخگوی عملکرد خودش باشد. بنا نیست هیچ مقام ارشدی تاوان عملکرد فلان اقوام و فامیل خود را بدهد. یعنی اینکه قرار نیست خدایی ناکرده برادر و فرزند من یک جرم و فسادی کرده باشند و من تاوان آن را بدهم. اتفاقاً اگر شفاف‌سازی انجام شود اگر فردی از خانواده من چنین خلافی انجام دهد نه تنها این کار تأیید نمی‌شود بلکه آن را محکوم هم کرده‌ایم.به خصوص وقتی پایِ جاسوسی و خیانت به وطن، به میان می‌آید.

امروز علی ربیعی سخنگوی دولت درباره پخش سریال «گاندو» و اینکه دولت مانع پخش قسمت‌هایی از این سریال شده واکنش نشان داد. او گفت: از صداوسیما خواهش‌ می‌کنم هرچه که سفارش شده پخش کنند. قسمت‌هایی از فیلم را دیدم، هنرپیشه‌های خوبی هم کار می‌کنند. اصلاً از سوی دولت چیزی عنوان نشده که پخش نکنند. البته به‌مقدار کافی علیه دولت مواردی پخش شده که این در برابر آن چیزی نیست.

محمدحسین رنجبران مدیرکل روابط عمومی سازمان صداوسیما به این صحبت‌ها واکنش نشان داد و در صفحه مجازی خودش نوشت: «خط قرمز رسانه‌ملی همواره منافع ملی بوده و هست و نه مصلحت‌اندیشی گروهی، این ادبیات طلبکارانه هم جالب است و البته ما عادت کرده‌ایم به این تدبیرشان! که گویا صداوسیما همواره باید بدهکارشان باشد.»

ماجرای سانسور و حذف برخی واژگان از سریال "گاندو"/ تصویر پردازی از سوء استفاده برخی وابستگان به مسئولانربیعی: فروش نفت را به بیشتر از دوره قبلی تحریم رساندیم/ صداوسیما درباره "گاندو" همه‌چیز را پخش کندپیام دهکردی: سریال امنیتی ساخته نمی‌شود چون برخی می‌ترسند!/ قرار نبود شبیه "جیسون رضائیان" باشمصالح میرزاآقایی: باید با جسارت به سراغ رانت‌خواری و آقازاده‌ها برویم/ نیاز است درباره جریانات "نفوذ" اطلاع‌رسانی شود

او در ادامه نوشت: «در حالی که به اذعان بسیاری از کارشناسان بی‌طرف و حتی برخی همفکران دولت، همراهی سازمان صداوسیما با دولت‌های یازدهم و دوازدهم، اگر نگوییم بی‌نظیر بوده،‌ کم‌نظیر است. فقط با همین 162 روزانه تماس‌های متعددی داریم از مردم که چرا صداوسیما این همه ناکارآمدی دولت را بیان نمی‌کند؟»

رنجبران برای دولتی‌ها پیشنهادی هم داشت و این‌طور نوشت: «پیشنهاد می‌کنم در این ارتباط بی‌واسطه با مردم هر از چندگاهی خدمتگزاران عزیز دولت میهمان ما در 162 باشند و مشکلات و درد دل‌های مردم را از زبان خود آن‌ها بشنوند. به نظرم وقت گذاشتن برای شنیدن حرف‌های مردم کم‌اهمیت‌تر از آشتی‌دادن افراد درون دولت نیست!»

پیش از این پیام دهکردی هم درباره سانسور «گاندو» گفته بود: "مردم ما هم هوشیار هستند و فکر می‌کنم به جای سانسور کردن، باید به مردم اعتماد کنیم؛ مردمی که اعتبارمان را از آنها گرفتیم؛ مردمی که سال‌ها پای این نظام ایستادند."

او همچنین در رسانه‌ها به این سانسورها واکنش تندتری هم نشان داد و گفت: "من اعتقاد دارم که آقایان باید سعه صدر داشته باشند و اجازه بدهند این سریال پخش شود. اشکال ندارد! شما هم یک سریال بسازید و حرف برعکس «گاندو» را بزنید. شما اگر دل‌تان می‌خواهد که به قول معروف رفتار متقابل بکنید، همین کار را بکنید ولی بگذارید مردم صادقانه آنچه را که هست ببینند."

انتهای پیام/

R1515/P/S4,1430/CT1 واژه های کاربردی مرتبط دولت دوازدهم رسانه ملی تلویزیون

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دولت دوازدهم رسانه ملی تلویزیون دولت دوازدهم رسانه ملی تلویزیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۰۳۰۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی دفتر موسیقی برای همکاری با فضای دانشگاهی کشور

 به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری جشنواره سرود فجر با حضور امیرحسین سمیعی مدیرکل دفتر موسیقی، حامد جلیلی مدیر دفتر سرود، حسین صیامی دبیر اجرایی جشنواره در سالن جلسات اداره کل موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد. 

 در بخشی از این نشست، مدیر دفتر سرود  درباره بخش جوایز گفت: ما برای هر بخش جوایز مختلفی تعیین کردیم، چیزی که تعیین شده تندیس جشنواره، یک لوح تقدیر و جایزه نقدی خواهد بود.

حامد جلیلی در ادامه گفت: چون این دوره اول است ظرفیت فقط برای ایران بود نگاه ما فراتر از ایران است طبق رصد ما گروه های سرود می توانند فرامرزها کار کنند.

سمیعی درباره ارتباط با دیگر هنرمندان فعال شهرستان ها گفت: این جلسات استانی فرصت خوبی برای شناخت ظرفیت ها است ، این ارتباط در شهرستان ها الان در حال شکل گیری است .

جلیلی در پاسخ به سوال خبرنگار آنا درباره مبلغ بودجه جشنواره گفت: ما عادت نداریم درباره بودجه صحبت کنیم گرچه کاملا گروه ها جهادی کار کردند، الان مبلغ دقیق نداریم.

جلیلی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار آنا درباره برپایی ادامه دار جشنواره گفت: بله جشنواره قرار است هر سال برگزار شود و انشالا این قسم هنر در مسابقات و جشنواره ها حضور داشته باشند.

سمیعی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار آنا درباره ارتباط با بدنه دانشگاهی کشور گفت: ما وقتی صحبت از بحث اکادمیک‌ می کنیم، یعنی این خلاها را احساس کردیم و یک پله جلو هستیم اما این سوال ذوابعاد است و این یکی از ابعاد است، ما از یک سو می توانیم برای مربیان و استعدادهای سرود کلاس های آموزشی طبقه بندی شده بگذاریم و دانشگاه اینجا می تواند کمک کننده باشد تا در یک ارتباط سازنده استعدادها معرفی شوند و این ظرفیت های گروهدهای کر بتوانند مبنای درسی قرار بگیرند و ما این امادگی را اعلام می کنیم که انی همکاری را با دانشگاه ها داشته باشیم.

سمیعی در ادامه در پاسخ به انتقادات به وضعیت سرود کشور گفت: ما همیشه منتقد شرایط و ساختار سرودی که وجود دارد هستم به باور من سرود یک اتفاق موثر است و می تواند بازگو کننده خیلی موارد باشد، اما در یک سردرگمی قرار گرفته است. اگر اینجا صحبت انتقادی نمیکنم به یک دلیل است که جشنواره مرکب حرکت است نه مقصد ، ما اینجا صحبت از اهمیت ابعاد اکادمیک می کنیم چون مشکلات ان را حس می کنیم و میخواهیم جبران کنیم تا این گروه ها را ترمیم کنیم.

جلیبی نیز اظهار داشت: تنها ارگانی الان با ما همکاری می کند مجموعه رسانه‌ای نهضت است و برای همکاری بیشتر با سایر نهادها  هم آماده هستیم.

سمیعی در پایان گفت: ما به یک راهبرد اجماعی در عرصه سرود کشور نیاز داریم و این بهترین اتفاق برای سرود است.

 این خبر در حال تکمیل است....

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سریال ۸۷ به زودی از شبکه یک سیما پخش خواهد شد
  • ببینید | پاسخ سخنگوی شورای نگهبان به ادعای دریافت ۱۴۰ سکه توسط یک نماینده
  • مهران مدیری با یک سریال بازمی گردد | جزئیات شروعِ پیش‌تولید پایتخت
  • تلویزیون بی‌خیال گربه‌های عیاری شد؟ بازگشت «۸۷ متر»
  • ببینید | ادعای کارشناس صداوسیما و شوکه شدن مجری روی آنتن زنده: دزدی‌های کلانی وجود دارد که رسیدگی نمی‌شود!
  • اعلام آمادگی دفتر موسیقی برای همکاری با فضای دانشگاهی کشور
  • دبیر: درباره یزدانی به وقتش صحبت می‌کنم/مهم این است بدنه دولت ورزش را در حد قرمز و آبی نبینند
  • تذکرکاظم صدیقی به دولت درباره برخورد با مردم!
  • ادعای یک روزنامه درباره درخواست تـازه آمریکا و پاسخ ایـران
  • ساخت ادامه سریال‌های موفق در دستور کار است